Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Компанія BMW оновила моделі 5-Series

Вчора баварці скромно презентували рестайлінговий BMW 5-Series, який ми одразу порівняємо з головними конкурентами в обличі Audi A6 та Mercedes E-Class. За рівнем сучасного обладнання та якістю оздоблення новачок зумів посісти перше місце серед однокласників та встановити нові стандарти в бізнес класі. Найбільше оновлення помітно в формі передніх фар та у загальному стайлінгу, де як завжди вирішальну роль відіграють окремі деталі.

І якщо зміни в екстер҆ єрі націлені на покращення зовнішності 5-Series, то модернізація технічної начинки повинна забезпечити більшу еффективність силових агрегатів та їздових властивостей. Втім, виглядати новачок став трохи спортивніше та більш динамічно, завдяки ширший радіаторній решітці та світлодіодній оптиці BMW 5-Series повинен сподобатись молодому поколінню покупців преміум автомобілів. Для вибагливих клієнтів баварці готові запропонувати широкий перелік колісних дисків на вибір та кузовні елементи серії M Sport.

Під капотом рестайлінгового седана 5-Series прописалась 48-вольтова система допомоги двигуну, яка підтримує силові агрегати та виробляє додаткові 11 к.с. при розгоні автомобіля. Самим доступним варіантом стане модель з шильдиком 520d, це означає що машина оснащена 4-циліндровим дизелним мотором на 190 к.с. Бензинову лінійку моторів починає модифікація 530e, в якій працює 2-літровий турбодвигун на 184 к.с. та додаткові 11 к.с. гібрида. Також на п ҆ ятірку встановлюються 6-циліндрові бензинові та дизельні мотори, а на вершині розташувався M550i xDrive. В цьому випадку автомобіль оснащено 8-циліндровим силовим агрегатом об҆ ємом 4,4 літри на 530 к.с. та повним приводом. Розгін з 0 до 100 км/год у такого седана триває всього 3,8 секунди. В стандартне оснащення кожного седана входять 17-дюймові колеса, підігрів сидінь, клімат-контроль, шкіряне оздоблення керма та парктронік. Додаткових опцій дуже багато і можна замовити унікальний автомобіль відповідно до власних побажань.

Інтер҆ єр обзавівся новим щитком приладової панелі від останніх моделей BMW і це скоріш мінус, адже важко зустріти людину, якій він би подобався. Після оновлення значно розширилися мультимедійні можливості 5-Series, які вже ні вчому не поступаються флагманському седану 7-Series. Якість матеріалів оздоблення підвищилась і це ще один крок у лідери сегменту.

Діапазон цін на оновлений BMW 5-Series починається з 45 тисяч євро за базовий седан. Перші серійні машини потраплять до дилерських центрів Європи вже цієї осені, тому замовити новинку можна вже зараз…

 

29.05.2020
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Компанія BMW оновила моделі 5-Series

Політика конфіденційності